Presenteren met Impact

Leer met vertrouwen en rust voor publiek spreken, 100% als jezelf en in écht contact met je publiek

Geef je als professional, ondernemer of manager soms of regelmatig presentaties voor kleine of grote groepen? En zitten je zenuwen je dan in de weg? Of vind je het lastig om tijdens meetings je zegje te doen? En ben je elke keer weer nerveus om in de ‘spotlights’ te staan?  Vind je het lastig om je toehoorders van begin tot einde te boeien? 

Dan is deze training voor jou!

De sleutel tot succesvol spreken voor publiek

De sleutel tot succesvol spreken is écht in contact zijn met je publiek. Je bent namelijk superaantrekkelijk als je oprecht contact hebt met je toehoorders. En hoe échter je zelf bent voor een groep des te beter is dat contact.

Authentiek en ontspannen spreken doet ook wat met je overtuigingskracht. Je wordt eerder geloofd en je hebt meer impact als je op een authentieke en congruente manier presenteert. 

Onmisbaar voor elke spreker 

Onmisbaar voor elke spreker is daarom…het ontwikkelen van een zijnskwaliteit voor groepen.

Het gevolg van die zijnskwaliteit is dat je op het podium echt in contact bent met je toehoorders.

In deze training leer je hoe je op de meest moeiteloze manier dit contact laat ontstaan.

Het leren rust nemen en werkelijk contact maken met je publiek! Hierdoor neemt mijn spanning af en worden mijn presentaties aansprekender en spontaner. Marianne weet een fijne, veilige sfeer te creëren. Hierdoor durfde ik vrijuit te spreken en werd echt oefenen met presenteren van binnenuit mogelijk

Bas Brink

Hoofd Personeel & Organisatie, Taborcollege

Met gemak een boeiend verhaal houden 

Als je je die zijnskwaliteit eigen maakt, ligt er een weg voor je open om als jezelf met meer gemak een boeiend verhaal te houden voor een groep.

Je denkt niet meer aan waar je je handen moet laten of hoe je staat. Je schudt de zenuwen van je af en je zult genieten van de positieve connectie met je publiek en de kick van het succesvol overbrengen van je verhaal.

De training ‘Authentiek Spreken voor publiek’ rekent voorgoed af met persoonlijke belemmeringen. Tijdens interactieve oefeningen gooi je de schroom van je af. En na afloop sta je te popelen om je volgende presentatie te geven. 

Een verrijking van mijn presentaties. Zeer waardevol. De essentie van in verbinding zijn met mijn publiek en het effect ervan heeft mijn ogen geopend. Daarbij is Marianne een hele fijne trainer! 

Paul Nijhuis

Sr. beleidsadviseur

Wat leer je?

Allereerst leer je zonder voorbereiding een boeiend verhaal vertellen. Je leert hoe je echt contact maakt met je toehoorders. Zonder zenuwachtig te zijn. We bouwen dit tijdens de dag langzaam op. Het maakt niet uit of je een beginnende of een ervaren spreker bent. De trainingsmethode werpt voor iedereen zijn vruchten af. 

Leer omgaan met spanning 

Omgaan met zenuwen, spreken zonder aantekeningen en wat te doen als er een stilte valt en je ‘het even niet meer weet’ komen allemaal aan bod. Je leert overmatig en gedetailleerd voorbereiden loslaten en toch met vertrouwen spreken. 

Ontdek de kracht van storytelling

 Tijdens de training ontdek je de kracht van storytelling. Je ondervindt aan den lijve hoe belangrijk authenticiteit is voor je overtuigingskracht. En je leert je persoonlijke bagage te gebruiken als inspiratiebron voor presentaties.

Wat levert het op?

Z

Je ontwikkelt die onmisbare ‘zijnskwaliteit’ 

Z

Je staat ontspannen en met meer gemak voor kleine en grote groepen. Ook online. 

Z

Je komt los van belemmerende overtuigingen over jezelf

Z

Je persoon en je verhaal krijgen meer impact

Z

Je ontwikkelt ‘presence’ op het podium

Z

Je presentaties worden boeiender en het publiek hangt aan je lippen. 

Bijzonder te ervaren dat je zonder voorbereiding een prima verhaal kunt houden. Het heeft me bewust gemaakt van de impact van echte aandacht voor je publiek. De training is een aanrader!

Lieneke Iepema

Adjunct-uitgever, Unieboek Het Spectrum

Wat een waardevolle training was dit! Het echt contact maken met je publiek, het spreken vanuit jezelf en daarop vertrouwen en nog veel meer. Het vele oefenen, ervaren, toepassen maakt de training heel erg bruikbaar.

Maaike Kuijpers

Vitaloog, Vitalogisch

Super waardevol, intens, boeiend, persoonlijk en leerzaam. Door deze training heb ik een grote stap gemaakt in het verbinding maken met mijn publiek en het beeldend vertellen als ik spreek voor een groep. Een 9!

Lindy Nieveen

Manager KCC, Lefier

Voor wie is deze training?

De training is geschikt voor ervaren en onervaren sprekers die meer vertrouwen willen opbouwen en willen ontdekken hoe ze ontspannen en authentiek een boeiend verhaal kunnen houden voor een groep.

Tijdens deze 2 daagse zul je een manier van spreken voor publiek ontdekken die inspirerender en authentieker is dan wat je in de meeste presentatietrainingen leert. Het zal je helpen in al je toekomstige presentaties, speeches en talks!

Door deze training heb ik mijn zelfvertrouwen bij het spreken voor een groep hervonden. Je leert onder meer hoe je de relatie met je publiek voorrang geeft. Het ervaren van het effect daarvan op mij en op mijn publiek heeft mij veel gebracht.

Leon Kleine Staarman

Directeur, Actronics

En verder? 

Je krijgt geen tips, trucs en regels. Je leert niet hoe je strak gepolijste en perfecte presentaties moet geven. Maar wél hoe je 100% als jezelf een boeiend verhaal kunt houden voor een groep. We bouwen aan innerlijk vertrouwen waardoor je als spreker overtuigender en impactvoller zult zijn.

We werken met kleine groepen (max. 6 deelnemers) waardoor je veel spreektijd krijgt.

In deze training gaat het bovenal om ervaren, doen en toepassen. Je krijgt geen dikke mappen theorie mee naar huis, wel een grote rugzak vol met nieuwe, waardevolle, unieke inzichten, ervaringen en technieken die je direct kunt gebruiken bij al je toekomstige presentaties en speeches.

Ik heb leren praten met de groep in plaats van tegen de groep, ik heb leren kijken en contact te maken. De grootste stap die ik heb gemaakt is er echt ZELF te staan als ik voor een groep spreek, met rust, en stiltes voor me te laten werken. Wat mij betreft een 9!

Erik van Pijkeren

directeur GPOWN

Datum en kosten

Nieuwe data in 2023...TBD

Van 9.30 tot 16.30 uur

Locatie: midden van het land 

6-8 deelnemers

De training leert je hoe je als spreker voor publiek authentiek blijft. Het geeft je als spreker echt vleugels van zelfvertrouwen. Ik reed naar huis met het gevoel dat ik de wereld aankon!

Rianne Hoekman

Werkgelukdeskundige, IKNL

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de training. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Factuurgegevens:

Leveringsvoorwaarden

5 + 3 =

Pin It on Pinterest