Presenteren met Presence en Impact

Ervaar het effect van je stem en je houding op je publiek en ontdek jouw unieke spreekkracht 

Tijdens deze 1-daagse spreektraining gaan we naar de basis van inspirerend en impactvol spreken. Lichaamstaal, gebaren, houding en stem komen allemaal aan bod. Je werkt aan je zelfvertrouwen voor een groep en je ontdekt waar jouw unieke spreekkracht ligt.

Stem, lichaam en spreekspanning

Je ervaart de invloed van je stem en je lichaamstaal op je publiek. Je ontdekt wat er met je lijf en je houding gebeurt als je voor een groep staat en je leert hoe jij jouw spreken meer kracht kan bijzetten. 

Krachtige benadering en persoonlijke feedback

Het is een interactieve en praktische dag met persoonlijke feedback over je impact voor publiek en veel mogelijkheden om te oefenen. 

Uniek aan deze training is dat we je geen regels, tips en trucs leren. Die maken alleen maar nerveuzer in plaats van authentieker. We helpen je jouw kwaliteiten als spreker te ontdekken en te versterken.

 

Heel veel geleerd. Het meest waardevolle was te ontdekken dat ik gewoon vanuit mijzelf 100x beter ben dan als ik mijzelf een rol aanmeet!

Femke Borst

Advocaat, Six Advocaten

Wat leer je?

Je leert de 4 belangrijkste aspecten van houding en lichaamstaal. Je ontdekt verschillende spreekstijlen en je ervaart aan den lijve de impact daarvan op je publiek.

Verder ontdek je verschillende elementen van stemgebruik en hoe je deze krachtig kunt inzetten. Ook de meest voorkomende valkuilen bij spreekspanning  komen aan bod en hoe je die vermijdt.

Tijdens de dag maak je kennis met het model van Inspirerend Spreken van Spreekhelden. Die is niet gebaseerd op regels, tips en trucs maar op het ontwikkelen van een authentieke en persoonlijke spreekstijl.

Wat levert het op?

Z

Je ontdekt jouw unieke kwaliteit als spreker en hoe je voor elke groep je impact kan vergroten

Z

Je komt los van belemmerende overtuigingen over jezelf

Z

Je vergroot je zelfvertrouwen zodat je met meer charisma en gemak spreekt voor groepen

Z

Je bent authentieker en vrijer als je voor een groep spreekt waardoor je je publiek meer raakt

Wat een verademing om zo om te gaan met spreken voor groepen. Veel inzicht gekregen in mijn impact voor een groep. Het gaat mij helpen om authentieker mijn lessen neer te zetten. Een top training!

Kaylene Liebenberg

Eigenaar, Kuvira Yoga

Zeer leerzaam met een kundige en betrokken trainer. Goede combinaties van uitleg en oefeningen die direct resultaat hebben. Dit helpt mij enorm in toekomstige presentaties. 

Hans Kwakernaak

Hoofd afdeling Compliance, Credit Europe Bank

Wat een inspirerende training! Veel inzichten opgedaan over mijn eigen impact voor een publiek. Ik sta rustiger en met meer zelfvertrouwen voor een groep.

Annelies Joldersma

Business Development Manager, PMO Solutions

Voor wie is deze training?

Deze training is voor alle niveaus van sprekers!  Van nerveuze sprekers tot meer ervaren sprekers die niet eerder spreektraining hebben gevolgd. Deze training is een fantastisch startpunt voor je ontwikkeling tot inspirerend en verbindend spreker voor publiek.

Datum en kosten

Nog geen nieuwe datum bekend

Van 9.30 tot 17.00 uur

Locatie: Hermonde, Bennekom

6-8 deelnemers

Coronabeleid. De trainingen worden live gegeven in kleine groepen van maximaal 8 personen. Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. De 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd, we hebben genoeg desinfectie materialen en mondkapjes. Daarnaast worden de ruimtes extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lees onze CORONA regels hier.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de training. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Factuurgegevens:

Leveringsvoorwaarden

2 + 6 =

Pin It on Pinterest