Presenteren met rust & vertrouwen

1op1 intensive gericht op het omgaan met spreekspanning om vrij en ontspannen te presenteren

Ervaar jij spreekspanning of stress als je voor publiek moet presenteren? Zit die spanning of stress jou in de weg om je boodschap goed over te brengen? 

Of vind jij het ok om voor 5 mensen te spreken maar slaat de stress toe als het er meer zijn? 

Of zijn het helemaal niet de aantallen die jou zenuwachtig maken maar is het een specifiek type publiek waardoor je bibbers krijgt?  (klanten, collega’s, directie of experts in jouw vakgebied). 
 
Het goede nieuws? Zenuwen zijn normaal! De meeste mensen ervaren iets van zenuwen wanneer ze voor publiek moeten spreken. Voor sommigen is dit een milde spanning. Anderen zitten aan de andere kant van het spectrum en ervaren het als zeer stressvol. Met als gevolg, slapeloze nachten, misselijkheid, droge mond and black-outs.  

De ‘Presenteren met rust & vertrouwen’  intensive is gericht op het identificeren van spanningsblokkades en belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden om vrij en ontspannen te presenteren. Je leert op een productieve manier omgaan met jouw spreekspanning. Zodat het je niet meer in de weg zit en je met rust en vertrouwen voor een groep kunt spreken. Net zoals je dat doet met 1 persoon.

Het leren rust nemen en werkelijk contact maken met je publiek! Hierdoor neemt mijn spanning af en worden mijn presentaties aansprekender en spontaner. Marianne weet een fijne, veilige sfeer te creëren. Hierdoor durfde ik vrijuit te spreken en werd echt oefenen met presenteren van binnenuit mogelijk

Bas Brink

Hoofd Personeel & Organisatie, Taborcollege

Wat ga je mee aan de slag?

5

De oorzaak van spreekspanning

5

Inzicht in je persoonlijke triggers

5

Helder krijgen hoe spanning jouw presenteren beinvloedt

5

Hoe om te gaan met stiltes

5

Praktische stappen hoe om te gaan met jouw spreekspanning

5

Hoe jij rust en vertrouwen krijgt als je spreekt voor een groep

Wat levert het op?

Z

Een beter begrip van de oorzaak van spreekspanning

Z

Tools om om te gaan met je zenuwen in elke spreeksituatie

Z

Meer impact als spreker

Z

Inzicht in de belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden om vrij en ontspannen te spreken

Z

Meer inzicht en vertrouwen in je persoonlijke spreekstijl

Z

Meer zelfvertrouwen als je voor een groep spreekt

Tijd en kosten

Dit coachtraject bestaat uit een serie individuele face-to-face sessies en wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgaaf.

Coronabeleid. Uiteraard hanteren wij de voorschriften van het RIVM. We zorgen ervoor dat de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd en er zijn genoeg desinfectie materialen en mondkapjes voorhanden.  Lees onze CORONA regels hier.

Contact

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je eerst weten met wie je precies te maken krijgt? Neem dan contact op via het formulier hieronder of bel mij op 085 876 95 47. 

4 + 1 =

Pin It on Pinterest