1op1 sprekerscoaching

Individuele begeleiding gericht op inhoud, impact en zelfvertrouwen

 

Presenteren met rust & vertrouwen

Perfect voor als jouw nervositeit of stress je in de weg zit bij het presenteren. En als je daaraan wilt werken met een ervaren coach, 1op1. We werken aan het onderzoeken van je spreekstress, je ontwikkelt persoonlijke strategieeën om spreekvertrouwen op te bouwen waardoor je vrij en met rust en eigenheid kunt presenteren.

Presenteren als een TED spreker

Voor als je een belangrijke keynote moet geven en weet dat je met een saaie en vlakke presentatie niet aan kan komen. Met TED principes als leidraad zorgen we dat jouw boodschap staat als een huis. Verhaallijn, contrast, opbouw en storytelling komen aan bod. En ook jouw spreekstijl en presentatievaardigheden nemen we onder de loep. 

Ik heb leren praten met de groep in plaats van tegen de groep, ik heb leren kijken en contact te maken. De grootste stap die ik heb gemaakt is er echt ZELF te staan als ik voor een groep spreek, met rust, en stiltes voor me te laten werken. Wat mij betreft een 9!

Erik van Pijkeren

Directeur, GPOWN

Marianne coached me to get the content and the performance of my TEDx talk to an absolute higher level. She taught me skills that we’re directly implementable which had a huge contribution to the succes of my talk. Marianne is a pleasure to work with and is very creative in finding ways to offer me tools to get the best out of myself, my story and my performance which I’m greatly thankful about

Erik van de Ven

House of Halo

Het leren rust nemen en werkelijk contact maken met je publiek! Hierdoor neemt mijn spanning af en worden mijn presentaties aansprekender en spontaner. Marianne weet een fijne, veilige sfeer te creëren. Hierdoor durfde ik vrijuit te spreken en werd echt oefenen met presenteren van binnenuit mogelijk.

Bas Brink

Hoofd P & O, Tabor college

Pin It on Pinterest