Presentatie trainingen

We leren je geen presentatietrucjes. Je leert bij ons authentiek en krachtig spreken.

Je ontwikkelt je eigen spreekstijl en boodschap. Je groeit in zelfvertrouwen omdat je leert jezelf te zijn op het podium.

Want er is volgens ons geen betere manier om te inspireren dan als je 100% jezelf bent. Tijdens de trainingen ontdek je hoe dat werkt voor jou.

We werken met kleine groepen ( 6-8 deelnemers) waardoor je veel spreektijd krijgt en waardevolle persoonlijke feedback.

 

Presenteren met presence en impact - 1 dag

Ontdek waar jouw unieke spreekkwaliteiten liggen. Ervaar de invloed van je stem, je houding en je lichaamstaal op je publiek en ontwikkel een authentieke en persoonlijke spreekstijl.

Voor wie? Beginnende en ervaren sprekers
Wat kost het? € 375,– ex btw

Authentiek spreken voor publiek - 2 dagen

Leer vrij en met eigenheid spreken. Leer overtuigend een persoonlijk verhaal vertellen. Ontspannen en met plezier. En ontdek hoe je je publiek kunt boeien en raken. Zonder Prezi of Powerpoint.

Voor wie? Beginnende en ervaren sprekers
Wat kost het? € 675,– ex btw

Ik heb een grote stap gemaakt in het verbinding maken met anderen, kwetsbaar opstellen en het beeldend vertellen als ik spreek voor groepen. De training was intens, boeiend, persoonlijk en leerzaam. De kleine groep, het persoonlijk contact en de tijd om te oefenen waren super waardevol.

Lindy Chmayssani

Manager KCC, Lefier

Ik heb leren praten met de groep in plaats van tegen de groep, ik heb leren kijken en contact te maken. De grootste stap die ik heb gemaakt is er echt ZELF te staan als ik voor een groep spreek, met rust, en stiltes voor me te laten werken. Wat mij betreft een 9!  

Erik van Pijkeren

Directeur, GPOWN

Het leren rust nemen en werkelijk contact maken met je publiek! Hierdoor neemt mijn spanning af en worden mijn presentaties aansprekender en spontaner. Marianne weet een fijne, veilige sfeer te creëren. Hierdoor durfde ik vrijuit te spreken en werd echt oefenen met presenteren van binnenuit mogelijk.

Bas Brink

Hoofd P & O, Tabor college

Pin It on Pinterest